Скандалната плеймейтка Жанет Нейчева изживя истински ужас в Пловдив. Тя е

...
Скандалната плеймейтка Жанет Нейчева изживя истински ужас в Пловдив. Тя е
Коментари Харесай

Помощ, помощ!: Мъж в нетрезво състояние подгони бременна моделка в Пловдив

Скандалната плеймейтка Жанет Нейчева изживя същински смут в Пловдив. Тя е била подгонена от несъответстващ мъж в квартал " Кършияка ". За случилото се описа самата тя в профила си в обществената мрежа Фейсбук, видя GlasNews.bg.

Еротичната моделка споделя, че с колата си е минавала по улицата, на която се намира жилището й. Тъй като няма гараж, Жанет обикновено паркирала колата си до жилищната кооперация.

" Този път обаче, защото беше малко по-късничко, нямаше места и потеглих да върша кръг и човек във очевидно нетрезво положение с качулка вървеше на средата на пътя ", споделя тя.

Жанет Нейчева, която сграбчи наградата Топлице на Пловдив за 2018 година, обиколила няколко пъти региона, за да потърси място, на което може да паркира возилото си. В последна сметка не намерила място и спряла пред гараж, като решила да остави бележка с телефонния си номер, с цел да се свържат с нея в случай, че колата й би трябвало да бъде преместена. 

" Тъкмо слизам и заключвам колата и въпросният пийнал мъж стои до един резервоар, който е на не повече 20 метра от колата ", написа Жанет. Именно тогава мъжът подгонил моделката, а тя почнала да вика за помощ.

Тя е побягнала към магазин, намиращ се покрай жилищната кооперация, в която живее.

" Както тичам, чувствам по какъв начин краката ми омекват и ще се свлека на земята. А аз съм бременна в 9-ти месец. Бягах към магазина, където е покрай у дома. Добре, че към момента работеше, представете си, че не работеше - не знам какво можеше да се случи! Звъннах по телефона да обясня обстановката на фамилията ми, в това време една дама се застоя и заслуша в диалога, който колкото да организирах от плач. Попита ме какво тъкмо се е случило, аз започнах да ѝ изяснявам. В този миг минаваха момиче и момче, тя ги спря и ги попита дали може да вървим с тях и стартира да им изяснява какво се е случило. Въпросното момиче загатна за сходен вид, който обикаля из квартала ", допълва Нейчева.



Жанет не пропусна да благодари на хората, които са я изпратили до входа на кооперацията и прикани пловдивчани да бъдат внимателни, когато се разхождат по мрачно.

" Първо желая да благодаря на всички, които се отзоваха и ми помогнаха и второ, апелирам ви, девойки и дечица - съответно вие, пазете се! Не вървете сами вечер. Ако има девойки, които се намират в близост, да ми пишат на персонално, ще кажа коя тъкмо е улицата. Все отново сме хора и мисля, че би трябвало да се поддържаме, дано най-малко използваме обществените мрежи и по тази причина да се предпазим взаимно, а освен за нелепости, злословия и фотоси ", приключва обявата си тя.

Не е известно дали Жанет е подала сигнал за случилото се до органите на реда. Междувременно Валерия Камбурска написа в мненията под обявата, че й се е случило сходно нещо в " Капана ".

" Доста такива ненормалници си навъдиха, това не е обикновено. На мен ми се случи сходно нещо през вчерашния ден вечерта в Капана - вървеше след мен, влезе в заведението, в което бях, по-късно стоеше извън и се навърташе и откакто ме изпрати момче от личния състав, също потегли след нас. Тези хора не са добре, към този момент даже не е безвредно да се прибереш до у дома камо ли да излезеш сама на открито. Ужас! ", коментира Валерия.

Христина Янева пък посъветва Жанет да не излиза на открито без лютив спрей или електрошок.

" Редовно ми се случваше преди, до момента в който бяхме на квартира в центъра на града. Дори до входа на блока ме преследваше някакъв субект. Затова постоянно носи пикантен спрей в джоба или в чантата ти или електрошок. Ако ние не се пазим, няма кой да ни опази за жалост ", написа Христина.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР